Tarieven

Danslessen

Per 1 januari 2023 is de contributie vastgesteld op:

Jeugdleden 2,5 tot 11 jaar

€ 20,00 per maand

  • 1x per week les

Jeugdleden vanaf 11 tot 17 jaar

€ 21,50 per maand

  • 1x per week les

Seniorleden vanaf 17 jaar

€ 24,00 per maand

  • 1x per week les

Meer dan 2 danslessen per week, combinatielessen en onbeperkt abonnementen hebben kortingen. Wil je precies weten waar de contributie op uit komt voor het door jou samengesteld lidmaatschap? Vraag er naar via de mail: info@dansmeemettdc.nl

Wat je moet weten als je lid wilt worden

Als je les wilt komen volgen bij TDC en je bent nog geen lid dan rekenen wij éénmalig inschrijfkosten van €15,- en daarna een vast bedrag per maand. Deze maandelijkse contributie is afhankelijk van je leeftijd en de les die je volgt. 

Bij TDC geven wij ongeveer 38 lessen per jaar. De contributie hebben we afgestemd op dit aantal lessen. Dit betekent dat de contributie op jaarbasis wordt uitgerekend over deze 38 lessen en die worden in 5 termijnen geïncasseerd. 

Wanneer je lid wordt van TDC dan heb je per lesperiode de mogelijkheid om je lidmaatschap op te zeggen. Een lesperiode duurt 2 maanden en er zijn 5 lesperiodes per jaar. Je moet 2 weken voordat de nieuwe lesperiode begint afmelden. Dit kan alleen per email! Je bent uitgeschreven wanneer je een bevestiging van afmelding van onze administratie terug hebt ontvangen. Let erop dat je de bevestiging ook daadwerkelijk hebt ontvangen anders ben je niet uitgeschreven en blijft het lidmaatschap doorlopen.

Stop je met dansen in een lopende lesperiode dan geven wij géén lesgeld terug.

Lesperiode 1

Lesperiode 2

Lesperiode 3

januari - februari

maart - april

mei - juni

Lesperiode 4

Lesperiode 5

september - oktober

november - december

Hoe je kunt betalen

De contributie wordt middels automatische incasso voldaan. Na je proefles geven we een inschrijfformulier met je mee. Hier staat alles op wat je nodig hebt om lid te worden. 

Het is ook mogelijk om op factuurbasis te betalen. Hier zitten wel kosten aan verbonden en je betaald dan per kwartaal of per jaar.

In het geval van storneren of mislukken van contributie incasso naar TDC dan kost dit geld. Dit zal altijd doorberekend worden, ook wanneer je te laat op hebt gezegd.

TDC werkt samen met Jeugdsportfonds en Stichting leergeld. Ga voor meer informatie eens bij het gemeentehuis langs of informeer op de website van het BWI. Je mag natuurlijk ook altijd even mailen naar TDC.

Plan vandaag je gratis proefles in!

"Het is betaalbaar, mooie grote zaal, leuke juf en je krijgt 2 gratis proeflessen om te kijken of t' echt iets voor je (kind) is zonder dat je eraan vast zit!"

Danielle van den Berg