Kidsdance & Tienerdance

Kidsdance

In een Kidsdance les (vanaf 5 jaar) worden alle onze dansvormen gegeven. De verschillende docenten die bij TDC lesgeven hebben alle vrijheid in het maken en geven van hun lessen maar houden zich allemaal aan hetzelfde lespatroon. Ze kiezen hun eigen muziek en maken hun eigen choreografieën. 

Het is de muzieksoort die bepaalt wat voor soort dans het gaat worden. Gebruikt de docent een hip-hop nummer, dan zal er geen Jazzdance choreografie op passen. En kiest ze ervoor om op een hit te gaan dansen, dan zal zeker de Clipdance niet achterwege blijven!

In de Kidsdance les streven wij ernaar om op een verantwoorde manier bezig te zijn met het lichaam, de lichaamshouding, de danstechnieken en het groepsgevoel. We werken met het ritmegevoel en in iedere les wordt er op een serieuze en maar speelse manier gewerkt aan de coördinatie en het samenwerken binnen een groep. 

Kidsdance | Hoogerheide MFC Kloosterhof

Dag

Tijd

Leeftijd

Docent

Woensdag

16:00 - 17:00

5-6-7

Floor

Donderdag

15:45 - 16:45

5-6-7

Annely

Tienerdance

Tienerdance is een mix van Streetdance/Jazzdance/Hiphop. Alle ingrediënten van onze dansvormen zitten dus in deze lessen! 

Omdat er voor deze leeftijd zoveel leuks is in muziekland en de muziekkeuze juist de dansstijl bepaald noemen wij het Tienerdance

Het is de docent die bepaalt wat voor soort les en dans het gaat worden maar als de tieners een idee hebben is dat zeker bij de docent aan te dragen. Gebruikt de docent een hip-hop of urban nummer, dan zal er geen Jazzdance choreografie op passen. En kiest ze ervoor om op een hit te gaan dansen, dan zal zeker de Clipdance of Streetdance niet achterwege blijven!

Een warming up dans op een Dansfitness choreografie sluiten wij niet uit. Ook in deze Tienerdance les streven wij ernaar om op een verantwoorde manier bezig te zijn met het lichaam, de lichaamshouding en de danstechnieken.

Tienerdance | Hoogerheide MFC Kloosterhof

Dag

Tijd

Leeftijd

Docent

Maandag

15:30 - 16:30

7-8-9

Amber

Woensdag

17:00 - 18:00

7-8-9

Floor

Vrijdag

15:30 - 16:30

7-8-9

Lisanne

Plan vandaag je gratis proefles in!

"Onze dochter Djesnie is bijna 7 jaar en zit bij de groep Tienerdance. Ze is daar pas in september gestart maar heeft t' super naar haar zin??"

Danielle van den Berg