Over TDC

Mijn naam is Annely Bogaers.

Inmiddels meer dan 33 jaar geleden ben ik TDC begonnen vanuit een creatieve stichting hier in Hoogerheide. Ik merkte dat de dansleden van deze stichting meer behoefte hadden aan dansactiviteiten.

De stichting zelf heeft mij gelegenheid gegeven om Jazzdance te introduceren in Hoogerheide.

De focus is altijd een dansschool geweest voor dansliefhebbers. Al onze docenten zijn daarom gepassioneerd met hun dansstijl bezig. We doen ook niet zo zeer mee aan alle hype dansjes die steeds weer voorbijkomen. Het is natuurlijk wel leuk als een docent bij ons dit initiatief opneemt, maar, hype dansjes is voor ons geen vereiste. Want dans is voor ons meer dan een hype, het is; ‘Passie voor bewegen op de muziek’.

TDC bestaat inmiddels al meer dan drie decennia. Ik zag de behoefte van de dansliefhebbers in Hoogerheide en besloot hier iets mee te doen. Wat ik denk dat TDC zo succesvol maakt is de passie van onze docenten.

Dankzij de inzet van de TDC docenten hangt er altijd een gezellige sfeer. Dit maakt het voor jou als leerling gewoon fijn om in de dansles te zijn. Je hoeft je geen zorgen maken over het niet meteen kunnen onthouden van pasjes. En niemand zal je raar aankijken tijdens de les. We dansen immers allemaal samen en leren van elkaar.

Bij TDC kun je er vanuit gaan dat jij op een verantwoorde manier van de danslessen kunt genieten. Alle docenten in ons team zijn gediplomeerd en/of gecertificeerd.

Wat je verder tijdens een dansles kunt verwachten is dat de docent haar/zijn eigen muziekkeuze kiest. Hierdoor kunnen zij alle creativiteit van de kunsten kwijt om een leuke choreografie te maken die jij dan weer mag leren. Deze vrijheid zorgt er voor dat iedere les een eigen uitstraling krijgt.

Kom voor die gratis proeflessen en ervaar hoe het is om in een van onze lessen te staan.

Onderaan de pagina kun je de proefles aanvragen.

Het TDC Team

Sharon & Annely 
Jazzdance, Peuterdans & Kleuterdans

Chantal
Stepaerobic, Aerobic & Aerobic BBB

Monique & Maartje 
Moderne Jazz & Jazzdance

Sharon
Streetdance

Ferry
Breakdance

Floor, Amber & Lisanne
Kidsdance & Tienerdance

Plan vandaag je gratis proefles in!

"Ik dans er al heeeel lang toen Annely nog les gaf bij Jeveo....en ik geniet er nog steeds van, heerlijk even een avondje dansen, even tijd voor jezelf en alles er uit dansen....Dus hou je van dansen, ga er eens kijken..."

Edith Kools